net/67/fdcdb2b9-27b2-41ec-a625-bfd4997f8bcc

Välkommen!

 Anna Einarsson Ensemble (Anna Einarsson, Anne Niepold, Stefan Wingefors, Svante Söderqvist), Life in pieces. Köp här.

 

Stolt mottagare av stipendium från Bernadotteprogrammet, Kungliga Musikaliska Akademin, 2019

Anna Einarsson Ensemble, Victoriateatern, Malmö, 25 mars, 2020


Det finns även väldigt mycket lyxiga rullvagnar till en bra prislapp hos Reforma
Är tillverkad i glas med ett tillhörande lock i kork
Bambu är ett miljövänligt och mycket hårt material Resedagböcker
Ofta har vi de klassiska spegelskåpen som förvaring men det burkar inte räcka till
se/le-klint-2-lampskarm-30-cm-papper

Välkommen till backpacking.se!

Backpacking.se är en resesida för dig som gillar att resa och uppleva nya destinationer! Målet med sidan är att det ska bli ett självklart ställe att besöka innan, under och efter resan.
Som besökare hittar du fakta om destinationer världen över men även resetips som är bra att tänka på inför resan. Som medlem kan du även skriva resedagböcker.

Förutom denna sida har vi bland annat en sajt om kryssningar där ni hittar ett stort utbud och kan söka och boka kryssningar i hela världen. Att åka på kryssning blir mer och mer populärt och ibland går det att hitta riktigt bra rutter till låga priser som även kan passa en backpacker, speciellt när fartygen förflyttar sig mellan Europa och Karibien.

Vi driver även en sida för att Rip Curl Flashbomb Zip Free 3 2 Gb Steamer Khaki, Suits Rip Curl, extrem, med bra tips för er som behöver en hyrbil. Ska ni hyra i USA har vi en speciell sida för att hyra bil i USA med tips om försäkringar med mera. Att hyra bil är inte det vanligaste bland backpackers men det kan faktiskt finnas mycket prisvärda alternativ på många ställen i Världen. Det är ibland betydligt billigare än man tror, speciellt i södra Europa där hyrbil ofta är bra alternativ oavsett budget.

Dagens fem artikeltips

En resa genom Pakistan

En värmande pläd från Moomin i jacquardvävd ull med ett motiv i form av mumintrollet

En resa genom Pakistan De flesta resenärer skulle inte komma på tanken att resa genom Pakistan, men för de få som gör det väntar en fantastisk upplevelse. Sanslöst vacker och skiftande natur, världens kanske trevligaste människor [...]

C-SGYS FRÄMJANDE SMÅ, KLASSISKT UTRUSTNINGSSYSTEM SPORTSLEGIBOOTER STEG

Då kan du placera korgar på dessa hyllplan och enkelt orgnaisera dina saker i vagnen

Odaiba – en oas i Tokyos storstadslarm Linda fortsätter att berätta om sina favoritplatser i Tokyo. Den här gången tar hon med oss till Odaiba, som ligger ute i stadens hamn, när hon berättar om U-0294 WEAVER LEADER DELUXE LATIGO LEADER SIDE PULL Single ROPE HORSE HESTAL

Saber Fishing Cook Kit Set Bag Gas Kettle, Stove, Steying Pan, matlagning

Stix har en glasskiva som upplevs sväva fritt över sitt underrede av svarvade trästavar

Kamelfestivalen i Pushkar I Pushkar i den indiska Tharöknen samlas i oktober/november varje år hundratusentals människor och kameler till jordklotets största kreatursmarknad. Det är en vecka fylld av prutande, bjudande, köpslående och en syn man knappast glömmer. Pushkar [...]

Tips på andra resesidor

Frihetsgudinnan i USA

  • USA.se – Här hittar du det mesta som är bra att veta inför en resa till USA med många tips hur du planerar en resa och bokar hotell i USA. Här finns även ett stort utbud på upplevelser och aktiviteter.
Bambu är ett miljövänligt och mycket hårt material Hyrbil i Hawaii USA

Då kan du placera korgar på dessa hyllplan och enkelt orgnaisera dina saker i vagnen
Resa till Hawaii i USA

  • ResatillUSA.se – En sida med bra tips om bland annat att hyra bil billigt i USA. Läs om olika roadtrips genom USA och om de populäraste områdena att besöka, bland annat Kalifornien, Florida och New York.
se/iron-crystal-the-king-ltd-ed-80x85cm Helikopter i Grand Canyon

  • GrandCanyonTours.se – Grand Canyon är ett av världens maffigaste och fräckaste sevärdheter. För en optimal upplevelse, flyg helikopter från Las Vegas!
Paris Paris på Las Vegas Strip

  • Vegas.nu – Las Vegas är världens nöjesmetropol. Här finns något för alla, även för den som inte spelar om pengar. Enormt utbud av föreställningar, restauranger, shopping, nattklubbar med mera. Runt om Las Vegas finns flera underbara nationalparker, bland annat Grand Canyon.
Karaffborste för enkel rengöring av din vinkaraff Niagarafallen i USA och Kanada

  • Niagarafallen.nu – Ett av världens absolut kraftfullaste vattenfall som ligger på gränsen mellan USA och Kanada. Detta upplevs bäst på sommarhalvåret med en båttur under fallen. Utflykter finns både från New York och Toronto.
Skidåkning i Kanada

  • Kanadaresa.se – Kanada är större än USA till ytan och har både bra vintrar med skidåkning och härliga somrar. En fin storstad i Kanada är Vancouver där man har nära till natur och hav.
Vandring i Grand Canyon

  • GrandCanyon.nu – Om helikopter inte är något för dig så kanske en större vandring hela vägen ner till botten kan vara något? Här kan du läsa om vad du bör tänkta på för att kunna göra denna krävande vandring.
se/cornucopia-tefat-imperial-blue-accent Hyra bil på en backpacking-resa

  • Hyrabilguiden.com – Några kortfattade tips om att hyra bil men även husbil. En hyrbil på semestern ger frihet och man får uppleva mer.
Roadtrip i USAKontakt

wealthinhouse.com

net/67/933fc0c0-97da-429f-8b19-c02eace54b10